ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΜΑΓΓΑΝΙΑΚΙΤΩΝ

Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021

 


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Απανταχού Μαγγανιακιτών με μεγάλη χαρά ανακοινώνει ότι η πρότασή μας με τίτλο ″Dialogue & Action for the Future″, που υποβλήθηκε στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Civic Europe, το οποίο υποστηρίζει & χρηματοδοτεί πρωτοβουλίες των πολιτών στις περιοχές της Κεντρικής, Νότιας και Ανατολικής Ευρώπης, στοχεύοντας στην ενεργό συμμετοχή των πολιτών στις κοινότητές τους βρίσκεται ανάμεσα στους νικητές του προγράμματος για το έτος 2021.

Μπορείτε να δείτε τις ιδέες – προτάσεις των νικητών στο ακόλουθο URL https://civic-europe.eu/ideas/?page=1

Ο Διαγωνισμός είχε διάρκεια έξι (6) μήνες περίπου. Οι 551 υποβληθείσες προτάσεις που κατατέθηκαν από διάφορες περιοχές της Ευρώπης, καλύπτοντας ποικίλες θεματικές ενότητες που το πρόγραμμα αναζητούσε, πέρασαν το πρώτο στάδιο αξιολόγησης όπου προκρίθηκαν 31 προτάσεις. Στη συνέχεια οι συμμετέχοντες που είχαν ξεχωρίσει, παρουσίασαν λεπτομερώς την ιδέα τους στην επιτροπή των αξιολογητών του Civic Europe, η οποία ανέδειξε τις 18 νικήτριες.

Μέσω της συνεργασίας, συνδημιουργίας, της εξωστρέφειας, της  μάθησης και της απόκτησης δεξιοτήτων και του συλλογικού πνεύματος ξεκινάμε την υλοποίηση του έργου, το οποίο είναι διάρκειας ενός (1) έτους & αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Οκτώβριο του 2022, σε συνεργασία με το Dock – Συνεργατικός Χώρος Κοινωνικής & Αλληλέγγυας Οικονομίας, την Κουκουβά ΚοινΣΕπ & την Νόστος ΚοινΣΕπ.

Οι εργασίες μας για την πρώτη μας συνάντηση στο Μαγγανιακό οργανώνονται και η ατζέντα θα επικαιροποιείται συνεχώς μείνετε συντονισμένοι.

Επικοινωνία e-mail:   daf.greece.2021@gmail.com       

Το Δ. Σ του Συλλόγου

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: