ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΜΑΓΓΑΝΙΑΚΙΤΩΝ

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019


ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΜΑΓΓΑΝΙΑΚΙΤΩΝ
ΜΑΓΓΑΝΙΑΚΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ – ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 2011

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Την Κυριακή της Αποκριάς 10 Μαρτίου 2019, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία «Το Καρναβάλι του Μαλλιαρού» στο Μαγγανιακό Μεσσηνίας. Οι δρόμοι του χωριού γέμισαν από συγχωριανούς μας, αλλά και από πολλούς επισκέπτες που επέλεξαν να επισκεφτούν το χωριό μας έχοντας ως κίνητρο την εκδήλωση. Οι φωτογραφίες και τα βίντεο από την εκδήλωσή μας ταξίδεψαν μέσω του διαδικτύου σε κάθε γωνιά, ακόμα και στους ομογενείς συγχωριανούς μας στην Αμερική & στην Αυστραλία.
Το ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ είναι πολύ μικρό για να αποδώσει το μέγεθος της εκτίμησης και της ευχαρίστησης που οφείλουμε, σε όλους όσους συνέβαλαν σε αυτή την επιτυχία, ο καθένας με τον δικό του τρόπο στήριξε την εκδήλωση με μεγάλη προθυμία και χωρίς δεύτερη σκέψη και χωρίς δισταγμό.
Ειδικότερα ευχαριστούμε:
·         Τις νοικοκυρές του χωριού που μαγείρεψαν υπέροχα (τη Βούλα, τη Τασία, τη Γεωργία και τη Βούλα Κ.), όσους βοήθησαν στο σερβίρισμα, στη προετοιμασία και το άναμμα της φωτιάς, στην καθαριότητα πριν και μετά την εκδήλωση.
·         Το Κέντρο Νέων Καλαμάτας για την παρουσία του και την ενεργή του συμμετοχή του.
·         Την Κωνσταντίνα Δ. για τη σχεδίαση και κατασκευή των στολών των Κουδουνοφόρων, Τραγόμορφων, Ξωτικών και Μεταμφιεσμένων.
·         Τον Ηλία Π. για τη παροχή του εξοπλισμού και τη μουσική επένδυση της εκδήλωσης.
·         Τον κ. Γαλανόπουλο Δημήτριο και τον κ. Κορμά Παναγιώτη για τα κουδούνια (τροκάνια).
·         Τους μουσικούς κ. Παναγιωτόπουλο Σταύρο: Κλαρίνο, Τσαμπούνα, κ. Πολυχρονόπουλο Αποστόλη: Τραγούδι κ. Πολυχρονόπουλο Νικόλα: Λαούτο, κ. Δημητρόπουλο Νίκο: Λαούτο, κ. Μουλά Κωνσταντίνο: Λαούτο, κ. Πετρόπουλο Γιάννη: Λαούτο, κ. Σουρέα Δημήτρη: Κρουστά, κ. Καραχησαρίδου Μαρία: Κρουστά που συμμετείχαν αφιλοκερδώς και μας διασκέδασαν με παραδοσιακή μουσική και τραγούδι.
Επίσης, ευχαριστούμε τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του και σας υποσχόμαστε να συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας, για να εμπλουτίζουμε τις εκδηλώσεις μας με τα χρώματα της παράδοσης και τα ήθη και έθιμα του τόπου μας.
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΜΑΓΓΑΝΙΑΚΙΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: